Lektioner hos dig

Om du finns inom ca 5 mil från Almunge så finns möjlighet att intresseanmäla dig för träning. Jag gör regelbundet små turnéer i Uppsalatrakten och på flera orter norr om Stockholm. Om du bor längre bort så finns istället distanslektioner som alternativ. Jag åker även ut i landet för träningar med ojämna mellanrum.

Här nedan kan du få en uppfattning om vad jag räknar som mitt närområde. Just nu har  jag privatlektionsekipage i Almunge, Alunda, Uppsala, Knivsta, Märsta, Bro, Kungsängen, Upplands Väsby och Vallentuna.

 

Vårterminen 2022

Eftersom jag inte kommer att ge lektioner på heltid under 2022 så blir periodiciteten mellan lektionerna på plats lite längre än tidigare (vi träffas var 4:e vecka). Jag kommer inte heller ha möjlighet till att ha riktigt lika många elever som jag brukar, och prioriterar därför dig som har tränat belöningsbaserat ett tag. Om du är relativt ny på belöningsbaserad träning så rekommenderar jag istället OHR+ utbildnings start- och grundkurser. 

Min undervisning fungerar bäst med de ekipage som jag har kontinuerlig kontakt med och där jag får chans att gå igenom träningsuppläggen ordentligt, både i teori och praktik. Du som tränar för mig på plats hos din häst kommer under den kommande terminen därför även vara knuten till projektet ”coachningsklubben” där vi håller regelbunden kontakt mellan lektionerna via en sluten Facebookgrupp. Gruppen är gemensam för alla mina lektionselever så där går det även fint att byta erfarenheter med varandra. Tidsbokningen för distanslektioner är även knuten till coachningsklubben så där går det fint att både boka teoriprat på distans och lektioner via Zoom för den som vill ha mina ögon på träningen mellan gångerna som vi ses. 

 

Mer info och intresseanmälan via coachningsklubben