Lektioner hos dig

Om du finns inom ca 5 mil från Almunge så finns möjlighet att intresseanmäla dig för träning. Jag gör regelbundet små turnéer i Uppsalatrakten och på flera orter norr om Stockholm. Om du bor längre bort så finns istället distanslektioner som alternativ. Jag åker även ut i landet för träningar med ojämna mellanrum.

Här nedan kan du få en uppfattning om vad jag räknar som mitt närområde. Just nu har  jag privatlektionsekipage i Almunge, Alunda, Uppsala, Knivsta, Märsta, Bro, Kungsängen, Upplands Väsby och Vallentuna.

Höstterminen 2021

Under hösten 2021 så kommer det att finnas 2 olika sätt att boka lektioner på:

1) Anmäla sig till en lektionstermin för regelbundna lektioner i Uppsala och norra Stockholm.

2) Gå med i ”coachningsklubben” för möjlighet att boka enstaka lektioner på plats hos dig (såväl som distanslektioner och rådgivning).

 

Att boka en lektionstermin

Nytt från hösten 2021 är att du bokar in en hel termin på en gång. Om du behöver avboka vid något tillfälle så betalas ändå terminsavgiften i sin helhet, däremot finns möjlighet till ersättningslektioner i slutet av terminen. Jag jobbar alltid hårt med att hitta ersättningstider som ska fungera för mina ekipage.

Lektionerna hålls varannan söndag under hösten och du får en stående tid för din lektion.

Detta ingår

6 lektionstillfällen samt ett extra teoripass på köpet. Jag avsätter 60 min hos dig som tränar en häst och 90 min hos dig med 2 hästar.

Kostnad

  • För dig med 1 häst: 3600 kr inkl moms och resa
  • För dig med 2 hästar: 5400 kr inkl moms och resa

Betalning görs via faktura. Möjlighet finns att dela upp betalningen på flera månader.

Välkommen att kontakta mig för att anmäla intresse!

 

Att boka enstaka lektioner via coachningsklubben

När jag får återbudstider på mina ordinarie lektionsturnéer eller någon annan lucka i schemat så erbjuder jag möjlighet att boka in enstaka lektioner. Vill du ha möjlighet att bli erbjuden en sådan tid så ska du anmäla dig till projektet coachningsklubben. Tanken är att du får ut mycket mer av strölektionen om vi redan har regelbunden kontakt med varandra.