”Coachningsklubben”

Coachningsklubben är till för dig som:

Det är viktigt för mig att kunna hålla regelbunden kontakt med alla som tränar för mig även om jag numera inte har chans att träffa alla så ofta som jag skulle önska. Coachningsklubben är därför skapad för dig som är privatlektionselev till mig oavsett om vi träffas på plats hos dig ibland eller endast på distans.

Min tidsbokning kommer under läsåret 2021/2022 att vara kopplad till detta projekt, så du behöver alltså vara med i coachningsklubben för att kunna boka rådgivning och distanslektioner. Även lektionsbokning på plats hos dig ges nu endast via ”klubben”.

Du får, förutom möjlighet till lektionsbokning, även tillgång till en gemensam Facebookgrupp där du har möjlighet att ställa frågor till mig och byta erfarenheter med de övriga medlemmarna. Din enda motprestation för att vara med är att du förbinder dig till att minst varannan vecka ge mig en uppdatering kring din träning.

Villkor

Det kostar ingenting, förutom dina bokade lektioner, att vara med i coachningsklubben. Du förbinder dig dock att minst varannan vecka ge mig en uppdatering kring din träning via den gemensamma Facebookgruppen eller direkt till mig via e-post (beroende på vad du själv föredrar).  Obs! Jag ställer alltså inga som helst krav på hur mycket du tränar utan bara på att du håller mig informerad.

Efter att du intresseanmält dig så återkommer jag inom några dagar med besked om jag har möjlighet att undervisa dig under vårterminen. För dig som vill att jag kommer ut till dig för lektioner så hör jag av mig så att vi gemensamt kan bestämma dagar/tider som fungerar för oss båda.
 
Intresseanmälan