”Coachningsklubben”

Det är viktigt för mig att kunna hålla regelbunden kontakt med alla som tränar för mig. Coachningsklubben är därför skapad för dig som vill ha privatundervisning men som jag inte har möjlighet att träffa så ofta.

Min tidsbokning kommer under hösten 2021 att vara kopplad till detta projekt, så du behöver alltså vara med i coachningsklubben för att kunna boka rådgivning och distanslektioner. Även erbjudande om strölektioner på plats hos dig ges endast via ”klubben”.

Du får, förutom möjlighet till lektionsbokning, även tillgång till en gemensam Facebookgrupp där jag annonserar tematräffar och allmänt häng via Zoom särskilt för projektets medlemmar. Din enda motprestation för att vara med är att du förbinder dig till att veckovis svara på en kort så kallad pulsmätning kring din träning.

Coachningsklubben är till för dig som:

  • Vill kunna boka distanslektioner
  • Bor i min närhet och vill kunna få tillgång till strölektionstider om någon av mina lektionsterminskunder avbokar
  • Bor någon annanstans i landet än vad jag gör och vill få möjlighet att ta lektioner då och då när jag åker ut på turné.
  • Vill få tillgång till gratis rådgivning och Zoomträffar med olika teman

Villkor

Coachningsklubben är öppen för dig som känner dig hemma i det belöningsbaserade tankesättet. Du har dessutom tränat eller gått kurs för mig eller någon av mina OHR+ kollegor tidigare. Om du är ny på belöningsbaserad träning så rekommenderar jag istället OHR+ utbildnings Startblock.

Det kostar ingenting att vara med och du behöver inte boka in träningar för att delta. Du förbinder dig dock att svara på en veckovis pulsmätning om din träning. Du får en enkel träningslägesfråga varje vecka som du svarar på för att hjälpa mig att hålla mig uppdaterad. Denna fråga är även, och inte minst, till för att du ska stimuleras till egen reflektion kring din träning. Obs! Jag ställer alltså inga som helst krav på hur mycket du tränar utan bara på att du svarar på veckofrågan.

Anmälan

Du anmäler dig genom att söka medlemskap i Facebookgruppen.