Hej då februari!

Jag vet inte om det är jag som är bra på att förtränga saker eller om det här har varit en ovanligt tuff vinter för många i min kundkrets:  Obefintliga träningsmöjligheter på grund av dåligt ridunderlag, hästar som sträckt sig i isiga hagar alternativ broddats och fått broddtramp, människor med segdragna luftvägsinfektioner eller som helt enkelt drabbats av en allmän deppighet.

Jag ser mig personligen mer som en vintermänniska än en vårmänniska men i år längtar jag verkligen efter våren!!!

Det är dock inte bara min längtan bort från vintern som gör att jag ser fram emot våren, utan även allt roligt som vi har på gång. Just nu jobbar vi för högtryck med många kommande projekt parallellt, eller vad sägs om följande lista:

  • Nya, mer interaktiva, webbkurser. Introduktionskursen till belöningsbaserad hästträning kommer jag dessutom att få hålla tillsammans med bästa Hedvig Zetterberg. Det ska bli så roligt att få jobba tillsammans!
  • En ”föreläsarförmedling” där vi jobbar för att sprida kunskap om beteendehantering till fler i Hästsverige.
  • Flera kurser på plats här i Almunge. Inte minst kursen Belöningsbaserad vardag, i samarbete med veterinär Linnéa Larsson, ska bli riktigt rolig att få hålla.
  • Multipla träningsläger här på gården i sommar.
  • Hästklickerklubben, ett projekt som syftar till att knyta samman ”mina ekipage” ute i landet (och andra hästklickerintresserade med för den delen).
  • Ett manus, som än så länge är lite hemligt och som kommer att ta tid att slutföra med tanke på allt annat roligt som pockar på min uppmärksamhet.

Till sist en hälsning till alla mina kunder som haft en lite jobbig vinter.
”Våga inte tappa sugen för då bussar jag de här två på er”:

Nej då, de är inte så grymma som de ser ut 😉
Dessutom sysslar jag ju inte med hot, utan menade så klart att jag ser fram emot att träffa er på alla roliga aktiviteter som ligger framför oss!