Arrangör

Föreläsningar på uppdrag

Jag pratar gärna inför såväl hästägargrupper som för yrkesverksamma i hästbranschen och har både erfarenhet av att hålla väldigt praktiskt inriktade och mer teoretiskt avancerade föreläsningar om hästens inlärning. Allt ifrån interaktiva seminarier för mindre stallgäng och ridklubbar till gästföreläsningar i samband med utbildningar, konferenser och andra event finns på repertoaren.

Just nu så åker jag inte ut och föreläser på grund av coronasituationen men du är välkommen att höra av dig om du är intresserad av att boka en digital föreläsning.

 

Privatträningsdagar

När jag har lågsäsong för mina ordinarie lektioner så kan jag emellanåt åka ut i landet för att hålla träningar för ekipage som tränar belöningsbaserat på fortsättningsnivå. Mitt upplägg skiljer sig dock en del från de flesta andra instruktörers. Som elev får man ut mest av mig då jag kan kombinera både teoriundervisning och praktisk träning samt redan har ett pågående samarbete med ekipagen innan jag dyker upp. Från och med hösten 2021 så vill jag därför att alla som ska träna för mig även deltar i projektet coachningsklubben, vilket är ett sätt för mig att hålla kontakt på mer regelbunden basis. Jag hjälper gärna dig som arrangör för en träningsdag att förse deltagarna i förväg med det material de behöver inför träningen samt ger dem tillträde coachningsklubben.

Priser:

  • Träningstimme: 600 kr/lektion (inkl 6 % moms)
  • Reskostnad vid resa över dagen: 20 kr/mil Almunge t.o.r. (inkl 6 % moms)
  • Reskostnad vid övernattning: 35 kr/mil Almunge t.o.r. (inkl 6 % moms) (Jag reser då med egen husbil/husvagn)
  • Boende: 0 kr
  • Mat: 0 kr  (Jag står för min egen mat men tar gärna emot lite kaffe mellan lektionerna)
  • Teoriundervisning inför mitt besök: Kostnad beroende på upplägg och innehåll