Lektioner hos dig

Privatlektioner kan ges hos dig om du finns inom 5 mil från Almunge (max 45 min resa). Du abonnerar då på en fast tid varannan vecka under hela terminen.

För dig som bor längre bort finns möjlighet att boka distanslektioner istället.  Du är också välkommen att komma till mig för undervisning.

 

Upplägg

Terminen startar med att vi gör en planering tillsammans och någon gång i mitten av terminen så avsätter vi tid för uppföljning och utvärdering för att säkerställa att du får den undervisning som du förväntar dig. Lektionerna är ca 45 min långa men jag avsätter 1 timme till ditt förfogande så att vi hinner avrunda lektionen och i lugn och ro prata om hur ni går vidare med träningen.

Om du inte tränat för mig tidigare så bokar jag gärna in en provlektion innan du bestämmer dig för att binda upp dig för en hel termin.

 

Pris och villkor för våren 2018

  • Terminsavgift: 3800 kr, vilket motsvarar ett lektionspris på 475 kr/gång
    Obs! Reseersättning ingår numera i priset.

    Rabatt ges till ekipagen i Almunge på grund av den låga reskostnaden samt till mina heltidsstuderande kunder.

Hela terminsavgiften faktureras i början av terminen men du väljer själv om du vill betala hela på en gång eller delbetala månadsvis. Om du vill ställa in ett lektionstillfälle så kommer det att finnas gott om alternativa datum för “igenträning”, både under terminen och i början av sommaren. Om jag tvingas ställa in ett tillfälle så kan du välja mellan att få ett ersättningsdatum för träningen eller få pengar tillbaka.

Vårterminen 2018 består av 8 lektionstillfällen fördelade över 4 månader.

Bokning

Kontakta mig så ser vi om vi kan hitta en fast tid som fungerar för oss båda. Om du inte tränat för mig tidigare så rekommenderar jag dock att du först bokar en provlektion.

carolina.fransson@ohr.se