Lektioner hos dig

Om du finns inom ca 5 mil från Almunge så finns möjlighet att intresseanmäla dig för regelbunden träning.  Jag gör små turnéer i Uppsalatrakten och på flera orter norr om Stockholm. De flesta som tränar för mig träffar jag var 14:e dag.

Om du inte tränat för mig tidigare så bokar vi först in en provlektion innan du bestämmer dig för regelbundna lektioner.

Här nedan kan du få en uppfattning om inom vilket område som jag har privatlektionsekipage. (Om du bor längre bort så finns både distanslektioner och att arrangera träningsdagar hos dig som alternativ).

 

Inför vårterminen 2021

Förtur till lektionstiderna ges till dig som vill träna regelbundet vannan vecka hela terminen. Jag ser även gärna att du vill kombinera detta med teorilektioner om du är ny för mig.

Ett bra sätt att tillgodogöra sig teori och att fila på den egna träningstekniken är att kombinera lektionerna med någon av mina distanskurser (se OHR+ utbildning). Rabatt ges till dig som vill ha återkopplingen på kursens övningar under din lektionstid istället för på distans.

Lektionspriser vt 2021

  • Lektionspris vid regelbunden fast tid: 530 kr / lektionstimme (inkl. resa och moms)
  • Provlektion (dubbellektion, ca 2 timmar, med både träning och teori) : 700 kr (inkl. resa och moms)
  • Enstaka lektion, ges endast undantagsvis: 700 kr / lektionstimme (inkl. resa och moms)

Lektionerna är ca 45 min långa men jag avsätter en timme hos dig så att vi ska kunna avrunda passet i lugn och ro och planera vad du kan träna på inför nästa gång vi ses.

 

Gör så här:

Börja med att intresseanmäla dig via carolina@ohr.se så försöker vi hitta en tid som fungerar för oss båda.

 

Bokningsvillkor

  • Du förbinder dig inte till någonting förrän vi kommit överens om en veckodag för återkommande lektioner, alternativt en provlektionstid, som passar oss båda.
  • I samband med bokningen så väljer du betalsätt – Välj mellan att betala varje lektion separat via Swish (1236782619) eller att få en samlingsfaktura vid månadsskiftet för den föregående månadens träning.
  • Jag har valt att vara väldigt flexibel beträffande av- och ombokningar och tar inte ut någon avgift i samband med avbokning. Jag förbehåller mig dock rätten att välja bort kunder som missbrukar rätten till avbokning och sätter sena avbokningar “i system”.
  • Jag försöker i möjligaste mån hitta ersättningstider till de kunder som önskar det om jag tvingas avboka ett lektionstillfälle.