Distanslektioner

Distanslektionerna ges via telefon eller över internet via Zoom som är en lättanvänd videomötesplattform.

Alternativ 1) Videoanalys

Du tränar inte din häst under lektionen utan gör ett träningspass i förväg som du filmar och som jag sedan ger feedback på.

”Videoklippen från min träning har hjälpt mig att förstå träningen så mycket bättre. Nu har jag själv börjat lära mig att se vad jag kan förbättra till nästa pass!”

Fördelen med att använda videoklipp i undervisningen är att vi kan titta flera gånger på samma sekvenser för att se de små detaljerna som kan göra stor skillnad. Det behöver inte vara någon superkvalitet på filmen för att den ska gå att använda. Det brukar räcka med att du själv sätter upp din mobil på lagom avstånd från dig och hästen och låter den vara på medan du tränar.
En lektion är ca 50 min lång men jag avsätter även tid i förväg för att titta igenom och analysera träningen. För att jag säkert ska ha hunnit titta igenom klippen innan din distanslektion så behöver jag få tillgång till dem i god tid, helst ett dygn i förväg. Lättast är att du laddar upp klippen på Youtube som olistade (ingen som inte har fått en länk direkt av dig hittar dem då). HÄR finns lite mer information om hur man lägger upp filmer på Youtube. 

Alternativ 2) Liveträning via videolänk

Du tränar som vid en vanlig lektion men har mig med på videolänk samtidigt. Jag jobbar oftast via Zoom men om du har ett konto på Ridesum så kan vi även ha lektionen via den plattformen. Det enda du behöver är en mobil med kamera och möjlighet att koppla upp dig från den plats där du tränar. Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi kan lägga upp träningen.

Alternativ 3) Samtal om träningen

Du behöver inte filma träningen eller träna live om du inte vill, utan kan även använda din lektionstid till att diskutera mer allmänna frågor om träning och träningsupplägg med mig.

 

Priser

  • En halvtimmes provlektion: gratis
  • Paket om 4 lektioner: 1600 kr (400 kr/lektion)
  • Enstaka lektioner (ges endast undantagsvis): 550 kr

 

Förtur

Att kombinera regelbundna lektioner på distans med att ses för intensivträning någon gång ibland har visat sig vara ett väldigt effektivt sätt att komma framåt tillsammans. Mina distanskunder har därför förtur när jag väljer platser i landet att åka till för att hålla träningsdagar.

Så här gör du för att boka en provlektion

  • Boka in en tid som passar dig i mitt tidsbokningssystem.
  • När tiden infaller för din lektion så ringer jag upp dig eller skickar en Zoomlänk om du föredrar Zoom framför telefon.

Så här gör du för att boka ett lektionspaket!

  • Boka in den första lektionen i paketet i mitt tidsbokningssystem.
  • I samband med bokningen anger du om du vill betala paketet via Swish eller få en faktura.
  • Boka sedan in lektionstider i den takt som passar dig!