Arrangör

Föreläsningar på uppdrag

Jag pratar gärna inför såväl hästägargrupper som för yrkesverksamma i hästbranschen och har både erfarenhet av att hålla väldigt praktiskt inriktade och mer teoretiskt avancerade föreläsningar om hästens inlärning. Allt ifrån interaktiva seminarier för mindre stallgäng och ridklubbar till gästföreläsningar i samband med utbildningar, konferenser och andra event finns på repertoaren.

Under 2020 så åker jag inte ut och föreläser på grund av coronasituationen men du är välkommen att höra av dig om du är intresserad av att boka en digital föreläsning.

 

Kurser och privatträningsdagar

Från och med hösten 2020 kommer jag att ha större möjlighet att åka ut i landet igen. Mitt upplägg skiljer sig dock en del från de flesta andra tränares. Som elev får man ut mest av mig då jag kan kombinera både teoriundervisning och praktisk träning, men både på grund av coronasituationen och av effektivitetsskäl så föredrar jag att hålla teoripassen i förväg på distans. På det sättet slipper vi sitta tillsammans inomhus under en längre tid och vi får även in fler träningstimmar när jag väl är på plats.

För elever som redan går kurs för mig så kommer jag gärna för ren privatträning men med en ny grupp så vill jag boka in en föreläsning först.

  • Träningstimme: 375 kr/lektion (inkl 6 % moms)
  • Resa: 35 kr/mil Almunge t.o.r.  (inkl 6 % moms)
  • Boende: 0 kr  (Jag reser med egen husbil/husvagn)
  • Mat: 0 kr  (Jag står för min egen mat men tar gärna emot lite kaffe mellan lektionerna)
  • Teoriundervisning inför mitt besök: Kostnad beroende på upplägg och innehåll

 


PS. Det går fint att boka en träningsdag helt för dig själv. För att jag ska åka ut för enstaka timmar så behöver du däremot finnas i mitt närområde.